Jelentkezés

Kedves Felvételizők!

Kollégiumunkba sok szeretettel várjuk a jelentkezéseteket a 2023/2024-es tanévre!
Kérjük a jelentkezéseteket a terezianum@gmail.com-ra küldjétek az önéletrajzotokkal és az egyházi ajánlásotokkal együtt!

KIKET VÁRUNK?

Azokat a lányokat várjuk ide, akik elkötelezettek a keresztény értékrend iránt, és fontos számukra, hogy egyetem, főiskolai éveik alatt hitben is gyarapodjanak.

A kollégium a szerzetesrend hagyományainak megfelelően, keresztény szellemű, világi értékrend szerint működik. Katolikus kollégium lévén, alapvető feladatunknak tartjuk, hogy hallgatóink ne csak tudásban, hanem hitükben is gyarapodjanak, közösségi emberré, felelős személyiséggé alakuljanak, valamint lehetőséget kapjanak keresztény elkötelezettségükről tanúságot is tenni.

Azokat a lányokat várjuk ide, akik a keresztény értékrendet vallják magukénak, s hajlandók a kollégium lelki és imaéletében is aktívan részt venni. Elsősorban a katolikus leányokat hívjuk, de helyet biztosítunk más történelmi egyház fiataljainak is. Hitéleti programjaink nem kötelezőek, a jelentkezőktől azonban elvárjuk, hogy erre belső igényük legyen.

Ha szeretnél…

  • …egy családias, barátságos közösségbe tartozni 
  • …biztonságos, nyugodt környezetben lakni
  • …teljes gőzzel, zavartatás nélkül vizsgákra készülni
  • …egy helyet, ahol lepihenhetsz egy hosszú nap után
  • …egy helyet, ahol mindenki mosollyal fogad és szívesen lát 🙂

….akkor ITT a helyed!

Szeretettel várunk!